PAPILLON HOTELS

BLOG HABERLER ETKİNLİKLER

PAPILLON ZEUGMA MÜKEMMELLIĞIN GURURU

PAPİLLON ZEUGMA MÜKEMMELLİĞİN GURURU

Sizlerin yorumları ile TripAdvisor’da 2018 Mükemmellik Ödülü (Certificate of Excellence) alan otelimiz Papillon Zeugma bu ödülü 2014’ten bu yana 5. defa üst üste kazanmış bulunuyor.

5 yıl boyunca misafir yorumlarında yüksek beğeniye ulaşarak bu ödülü üst üste kazanmış olmasından ötürü, Papillon Zeugma bu yıl Hall of Fame (Onur Listesi)’ne girmeye hak kazandı. 8 yıldan beri verilmekte olan bu ödül, TripAdvisor’da üst üste 5 yıl boyunca çok iyi yorumlar almış olan otellere veriliyor.

TripAdvisor Kurumsal Pazarlama Başkan Yardımcısı Heather Leisman, TripAdvisor 2018 Mükemmellik Ödülü sahiplerinin duyurulduğu etkinlikte tatilcilerin en iyi tatili bularak rezervasyon yapabilmelerine yardımcı olan, misafir yorumlarını dikkate alarak bu geri beslemeleri en iyi şekilde değerlendiren işletmeleri onurlandırmak için bu ödülü verdiklerini belirtti.

Papillon Zeugma Genel Müdürü, Hüseyin Usta, 450’den fazla çalışanı bulunan Papillon Zeugma’nın tüm çalışanları adına bu ödülü kabul ettiklerini belirtti ve şunları söyledi;

Verdiğimiz hizmetin, farklı farklı ülke misafirlerinden olumlu olarak yorumlanması ve bu hizmetin sürdürülebilir hale gelerek tekrar bu yılda TripAdvisor  tarafından, Mükemmellik Ödülü’nün tarafımıza verilmesi bizler için gurur vericidir. Bu noktada gerek çalışanlarımız, gerekse bizi tercih eden tüm misafirlerimiz bu ödülün önemini ve değerini çok iyi bilmektedir. Önümüzdeki dönemlerde de mevcut hizmet standartlarımızı koruyup, geliştirerek önümüzdeki yıllarda da tekrar bu ödülü almak istiyoruz. Bizler de Papillon Zeugma’ya göstermiş olduğunuz ilgi ve sevgiden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Bu başarısıyla TripAdvisor Hall of Fame (Onur Listesi)’ne giren Papillon Zeugma “RELAXURY” konseptiyle lüks ve rahatlığın yeni tanımını siz misafirlerimizle buluşturmaya devam ediyor.
Ön plan dönemlerde de mevcut hizmet standartlarımızı koruyup, geliştirerek şu anda da tekrar bu ödülü almak istiyoruz. Bizler de Papillon Zeugma’ya göstermiş olarak ilgi ve sevgiden ötürü çok teşekkür ederiz. Bu başarın TripAdvisor TripAdvisor Onur Listesi (Onur Listesi) ‘ne giren Papillon Zeugma “RAHATLATICI” konseptiyle lüks ve rahatlığın yeni tanımını siz tartışimizle buluşturmaya devam ediyor.

PAPİLLON ZEUGMA HAKKINDA

RELAXURY konseptiyle Belek’in en güzel konumunda, doğa ve yeşillikle iç içe huzur ve lüksün tanımını yeniden yapan Papillon Zeugma, size özel mahremiyetiyle havuzlu villaları, ödüllü Executive Chef Bülent Erginyavuz yönetiminde 4 farklı A’laCarte Restoranda size sunduğu gastronomi şölenleri, dünyaca ünlü bira markalarını bulabileceğiniz Beer Garden köşesi, Papillon 25. yıl özel programı ile bu yıl daha da zenginleşen tematik akşamları ve muhteşem animasyonlarıyla bambaşka bir tatil deneyimini vaat ediyor.

Siz de dünyanın dört bir köşesinden gelen misafirlerimiz gibi hayatınızın tatilini yaşamak için şimdi Papillon Zeugma’da yerinizi ayırtın!

PAPİLLON ZEUGMA ÖDÜLLERİMİZ

  • Tripadvisor: 2012, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 Certificate of Excellence2018 Hall of Fame
  • HolidayCheck: 2014, 2015, 2016 Recommended
  • TUI: 2004, 2005, 2008, 2010, 2016 TUI Holly, 2013 TUI Nordic Blue

BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ?

  • TripAdvisor’da kayıtlı işletmelerin ancak %10’undan azı 2011 yılından beri verilmekte olan TripAdvisor Mükemmellik Sertifikası‘na sahip olabiliyor.
  • 2016 istatistiklerine göre Mükemmelik Ödülü alanların %24’ü “konaklama”, %56’sı “restoran”, %20’si ise “görülmesi gerekli yer” kategorisinde.

Bu Yazıyı Paylaş

ENJOY

DİĞER YAZILAR

Papillon Hotels’de rafine anlar. Eşsiz deneyimler için yaratıldı.

DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZ,

Papillon Hotels’in, papillon.com.tr dışında bir web sitesi, aşağıdakinin dışında call center numarası  bulunmamaktadır.

Belirtilenler dışındaki hiçbir call center numarası ve sosyal medya hesabına itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Otellerimize ait sosyal medya adreslerimiz iletişim bölümünde inceleyebilirsiniz.