PAPILLON HOTELS

BLOG HABERLER ETKİNLİKLER

ANTALYA SPOR OTELI: PAPILLON BELVIL

Antalya’da Spor İçin En Güzel Zaman!

Antalya her yıl ağırladığı turist sayısıyla İstanbul ile birlikte Türkiye’nin turizmde yıldızı. Antalya spor oteli arayanlar için de Belek bölgesi bu alandaki 20 yılı aşan tecrübesi, altyapı imkanları ve muhteşem doğası ile birinci seçenek. Özellikle de Belek, FIFA standardında sahaları, sporculara yönelik gelişmiş sağlık altyapısı, hazırlık karşılaşmaları için geniş organizasyon imkanları ile spor turizminde öne çıkıyor.

Bu yıl pandemi koşullarında en üst düzey hijyen ve temizlik önlemlerini uygulamaya geçiren Antalya, Vali Mehmet Yazıcı’nın verdiği rakamlarla Türkiye’nin bu alandaki öncü şehri oldu. Vali Yazıcı, Antalya’nın 2020 yılında Güvenli Turizm Sertifikası alan tam 387 adet tesis ile tüm Türkiye’de birinci sırada olduğunu belirtti.

 

Türkiye Global Spor Organizasyonlarında Yükseliyor

Türkiye özellikle 2000’li yılların ortalarından itibaren yaptığı uluslararası spor organizasyonları sayesinde dünya çapında spor turizminde önemli bir yere geldi. Sportcal Global Sports Nations Index’te Türkiye 2006-2014 yılları arasında ev sahipliği yaptığı 14 büyük spor etkinliği ile tüm dünyada 14. sırada bulunmaktaydı.

 

 

 

2020’de tekrar Formula 1 takvimine katılan İstanbulPark yarışı sezon sonunda yapılan anketlerde sezonun en beğenilen yarışı seçilmişti. Bu yıl Formula 1 ‘in Mayıs ayında tekrar İstanbul’a dönmesi bekleniyor. Formula 1 dışında yine Mayıs ayında İstanbul’da oynanacak Şampiyonlar Ligi Finali de Türkiye’de yapılacak 2021’in büyük spor organizasyolarından.

 

Belek Geçmişten Bugüne Takımların Gözdesi

Antalya’nın çam ormanlarıyla kaplı gözde beldesi Belek ise Türkiye’de spor turizminin en rağbet gören merkezi konumunda. Ülkemiz futbol takımlarının 90’lara kadar gözdesi olan yurt dışında Kanarya Adaları ve yurt içinde Marmaris, 90’larla birlikte çok daha geniş imkanlar sunan Belek’e bırakmaya başlamıştı.

 

 

2000’lerle birlikte pek çok takımımız yepyeni sahalarıyla takımlar için ideal kamp imkanları sunan Belek’in muhteşem yeşillikleri arasında hazırlık kamplarını geçiriyordu. Bu takımlardan Fenerbahçe 2001 yılında Antalya spor oteli olarak Belvil’i seçmiş, devre arası hazırlık kampını burada geçirmiş ve aynı sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmıştı.

 

 

 

 

Papillon Belvil: İdeal Antalya Spor Oteli

Bu yıl İspanya gibi ülkeleri saran soğuk hava dalgasına göre daha iyi hava koşulları sunan Belek Rusya, Ukrayna, Romanya, Hırvatistan, Sırbistan, Slovenya, Çekya, Macaristan ve Türk Cumhuriyetleri’nden futbol takımlarını ağırlıyor. Pandemi döneminde tüm Papillon Hotels grubu otelleri içinde ilk açılan ve yaz boyunca tüm misafirlerine sağlıklı tatil imkanı sunan Papillon Belvil, sporcular tarafından yıllardır tercih ediliyor.

 

 

 

90’larda sadece tek bir 65m x 95m’lik FIFA standardında sahası olan Belvil’de bugün bu saha aynen korunuyor ancak takımlar Papillon Sports Center sayesinde tam 6 adet daha futbol sahasına erişim şansı yakalıyorlar. Fenerbahçe’nin dışında Borussia Dortmund, Werder Bremen, Shaktar Donetsk gibi takımları da ağırlamış olan Papillon Belvil’den Papillon Sports Center’daki 6 adet sahamıza da ücretsiz servis imkanı bulunuyor.

 

Papillon Belvil 65m x 95m’lik FIFA standartlarındaki saha ve tribün alanının yanı sıra 500m’lik bir koşu/egzersiz parkuru ve yenilenen ekipmanları ile geniş bir fitness merkezi ile de sporculara hizmet veriyor. Üstelik sadece futbol değil, yüzme ve okçuluk gibi sporlar için de imkanlar sunan otel, 2020 yılında yapılan ve profesyonel ekipmanlarla donatılmış yeni boks salonu sayesinde profesyonel boks kulüpleri ve sporcularına da hizmet vermeye başladı.

 

 

 

 

Yenilenen Fitness Merkezi ve CryoCabin Özellikli Reborn SPA

Papillon Belvil’de bulunan Reborn SPA da 2020’de CryoCabin gibi sporculara yönelik rejenerasyon cihazları ile güçlendi. Hamam, buhar odaları, sauna, ısıtmalı kapalı havuzlar, jakuzi, masaj odaları gibi imkanlar sunan Reborn SPA’da şimdi de şok havuzu, CryoCabin gibi antrenman sonrası rejenerasyon ve sporcu sağlığı özel bölümleri bulunuyor. 2020’de sizler için yenilenen Reborn SPA ideal bir spor otelinde aradığınız üst düzey hizmeti sunuyor.

 

 

 

 

Günümüzde ağrı tedavisinden, sakatlanmalarda iyileşme süresini hızlandırmaya kadar pek çok alanda kullanılan Cryo Cabin (Soğuk Sauna) bu alandaki en ileri teknolojilerden biridir. 1978 yılında ilk olarak Japonya’da romatizma ve kas hasarlarında hızlı iyileşme için destekleyici bir tedavi seçeneği olarak kullanılmaya başlanan Cryo Cabin kısa sürede tüm dünyada popüler olmuş ve pek çok farklı uygulama alanı bulmuştur.

Papillon Belvil’de, hazırlık maçlarını otelimizde konaklayan diğer takımlarla organize edebilir, kısıtlı kamp sürenizi de böylece en verimli şekilde kullanabilirsiniz. Bireysel ve profesyonel sporcular için en ideal spor oteli olan Papillon Belvil’de rezervasyon yapmak için şimdi tıklayın!

 

 

Bu Yazıyı Paylaş

ENJOY

DİĞER YAZILAR

Papillon Hotels’de rafine anlar. Eşsiz deneyimler için yaratıldı.

DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZ,

Papillon Hotels’in, papillon.com.tr dışında bir web sitesi, aşağıdakinin dışında call center numarası  bulunmamaktadır.

Belirtilenler dışındaki hiçbir call center numarası ve sosyal medya hesabına itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Otellerimize ait sosyal medya adreslerimiz iletişim bölümünde inceleyebilirsiniz.