PAPILLON HOTELS

BLOG HABERLER ETKİNLİKLER

PAPILLON BELVIL GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASI ALDI

PAPILLON BELVIL GÜVENLI TURIZM SERTIFIKASI ALDI

Dünyanın önde gelen online yorum siteleri tarafından Türkiye’nin En İyi Aile Oteli listelerinde ilk 10 içerisinde gösterilen Papillon Belvil, 4 Temmuz’da kapılarını açtı! Gerekli tüm koşulları sağlayarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Güvenli Turizm Sertifikası‘nı almaya hak kazanan Papillon Belvil 2020 yaz sezonuna hazır!

Papillon Belvil’de Dünya Sağlık Örgütü ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu kurallar doğrultusunda konsept ve hizmetler yenilendi. Sizlerin sağlığı için geçmişten bugüne birlikte çalıştığımız Diversey gibi global hijyen ve temizlik partnerimiz ile koordineli bir çalışma ile bu sertifikanın gerektirdiği tüm güvenli turizm koşullarını Papillon Belvil’de sağladık.

 

Güvenli Turizm Hazırlıklarımız Bu Kılavuzda

Papilllon Belvil’de alıştığınız Papillon hizmet kalitesini yine alıştığınız yüksek hijyen ve temizlik standartları ile bu sene de bulacaksınız. Yıllardır sizlerin yorumlarıyla Türkiye’nin En İyi Aile otelleri arasında gösterilen Papillon Belvil’de yine ailenizle birlikte mutlu ve keyifli bir tatil yaşamanız için pek çok farklı hazırlık yapıldı.

Yeni yaz sezonuna ilişkin tüm hazırlıklarımızı Misafir Bilgilendirme KIlavuzu‘nda bulabilirsiniz. Bu kılavuzda sizlerin rahatı ve güvenliği için alınan tüm önlemler detaylı şekilde açıklanmıştır.

Alınan önlemler, rezervasyon gibi hizmetler için kullanabileceğiniz yeni Papillon Hotels aplikasyonu gibi konuları içeren  ile ilgili videomuzu da mutlaka izleyin!

 

 

Turizm Grup Başkanımızdan Mesaj

 

Papillon Ailesi olarak değerli misafirlerimiz ile tekrar bir araya gelmekten büyük heyecan duyuyoruz. Alışılmış Papillon konforunu, kalitesini ve hizmet standartlarını yeniden misafirlere yaşatıyor olmak ve Papillon Belvil’de yepyeni deneyimlere misafirlerimizle birlikte yelken açma fikri bizleri inanılmaz motive ediyor.

Yeni süreçte güvenli, sağlıklı ve rahat bir ortamda tatilinizi geçirmenizi sağlamak için tüm ekibimizle birlikte son derece titiz ve detaylı bir çalışma yürüttük. Yıllardır büyük bir özenle, her alanda takip ettiğimiz temizlik ve hijyen standartlarımıza bu dönemde daha hassas yaklaşarak gerekli tüm önlemlerimizi aldık.
Yukarıdaki kılavuzda, yapılan çalışmaların bir kısmını sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bununla birlikte bizleri bir adım öteye taşıyacak her türlü soru, öneri ve taleplerinizi bizlerle paylaşmanızdan mutluluk duyacağımızı da bilmenizi isteriz.

Erol Akın -Papillon Hotels Turizm Grup Başkanı

 

Sıkça Sorulan Sorular

 

Güvenli Turizm Sertifikası ile gelen yenilikler ile ilgili aklınıza takılabilecek bazı soruların cevaplarını aşağıda sunmaya çalıştık. Bazı hizmetlerin kullanımında yeni kurallar getiren bu sertifika sizlerin de en güvenli bir şekilde tatil yapmanızı hedeflemektedir. Hep beraber güvenli bir turizm sezonu geçirmek dileğiyle!

  • Tatilde Maske Zorunlu Mu?
    Güvenli Turizm Sertifikası koşulları içinde misafirlerin maske takmasına ilişkin herhangi bir koşul bulunmamaktadır. Ancak yine de sosyal mesafe koşullarına uymanızı ve ortak alanlarda maske kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Maskeye ihtiyaç duymanız durumunda otelimiz sizin için temin edecektir.
  • Plaj ve Havuzları Kullanabilecek Miyiz?
    Evet, havuzlar mevzuatta belirtilen temizlik koşullarına uygun şekilde  azami hijyen koşullarına dikkat edilerek açılacaktır. Hem plajlarda hem de havuz kenarlarında sosyal mesafeye uygun şekilde düzenlemeler yapılacaktır.
  • Odalarda Nasıl Önlemler Alınacak?
    Odalardaki sık kullanılan tüm eşyalar her misafir otelden ayrıldığında dezenfekte edilecektir. Odalarda tek kullanımlık malzeme kullanımı sağlanacaktır (şampuan gibi buklet ürünlerin yanı sıra bardak, çatal, bıçak dahil). Odaların temizliğini yapan personelin maske ve tek kullanımlık eldiven kullanımı sağlanacaktır.
  • Fitness, Hamam Gibi Alanlarda Ne Önlemler Alınıyor?
    Hamam, buhar banyosu ve SPA gibi alanları her misafir en fazla 30 dakika kullanacak, sonrasında 15 dakika temizleme için ara verilecektir. Fitness alanlarına giriş-çıkış kişi sayısı düzenlemesine tabi olacaktır.
  • Yemekler Açık Büfe Mi Olacak?
    Yemek alanlarında açık büfe yiyecek ve içeceklerin cam korumalar ardından personel tarafından servisi sağlanacaktır. Çay, kahve gibi içecek servisleri self-servis yerine personel tarafından yapılacaktır.
  • Etkinlik ve Animasyonlar Nasıl Yapılacak?
    Animasyon ve etkinlik programları sosyal mesafe koşullarına uygun şekilde düzenlenecek, temas içeren aktiviteler yapılmayacaktır.
  • Çocuk Kulüpleri Açık Olacak Mı?
    Yönergelerde belirtilen koşullar çerçevesinde çocuk kulüpleri de hizmet verecektir. Etkinlik planları yoğunlukla açık havada gerçekleştirilecek şekilde düzenlenecektir.
  • Konaklama Süresince Otel Dışına Çıkılabilecek Mi?
    Konaklama süresince otelden herhangi bir form imzalamadan çıkabilirsiniz. İhtiyaç duymanız halinde otel sizin için maske temin edecektir.

Bu Yazıyı Paylaş

ENJOY

DİĞER YAZILAR

Papillon Hotels’de rafine anlar. Eşsiz deneyimler için yaratıldı.

DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZ,

Papillon Hotels’in, papillon.com.tr dışında bir web sitesi, aşağıdakinin dışında call center numarası  bulunmamaktadır.

Belirtilenler dışındaki hiçbir call center numarası ve sosyal medya hesabına itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Otellerimize ait sosyal medya adreslerimiz iletişim bölümünde inceleyebilirsiniz.