PAPILLON HOTELS

BLOG HABERLER ETKİNLİKLER

TRIPADVISOR EN İYİ OTEL VE TUI HOLLY ÖDÜLLERİ

TripAdvisor ve TUI HOLLY Ödülleri

Başarılı bir turizm sezonunun ardından 2 farklı Papillon oteli TripAdvisor en iyi otel listelerinde önemli bir başarı elde etti. Papillon Zeugma Relaxury ve Papillon Belvil otellerimiz 2019 yılında TripAdvisor Türkiye’nin En İyi 25 Aile Oteli listesinde ilk 5’te yerlerini aldılar. TripAdvisor’da sadece Türkiye değil Avrupa’nın En İyi 25 Aile Oteli ödülü listesine de giren bu otellerimizdeki çalışanlarımıza ve bu başarıya bizi layık gören siz misafirlerimize sonsuz teşekkürü bir borç biliyoruz.

Papillon Belvil’in 2015 yılında Türkiye’nin En İyi Aile Oteli ödülü almasının ve Papillon Zeugma Relaxury’nin 2018 yılında Onur Listesi’ne girmesinin ardından 2019’da yine aile tatili odaklı bu iki otelimiz kategorilerinde önemli başarılara imza attı. 2018 yılında TripAdvisor Onur Listesi’ne (Hall of Fame) giren otelimiz ile ilgili detaylı bilgi için “Papillon Zeugma Relaxury: Mükemmelliğin Gururu” isimli blog yazımızı okuyun!

 

TUI HOLLY Ödülleri

Otellerimizin bu başarısını perçinleyen diğer bir ödül de TUI‘den geldi. Bu Papillon Zeugma Relaxury ve Papillon Belvil otellerimiz üstün hizmet kalitesi, misafir memnuniyeti ve yaratıcı girişimcilik kapsamında TUI’nin en prestijli ödülü olan TUI Holly ödülüne de layık görüldü.

Türkiye’de sadece 33 otele verilen TUI HOLLY ödüllerinden 2’sini alan otellerimiz önemli bir başarıya imza attı.

Geçmişten bugüne pek çok farklı platform tarafından ödüllere layık görülen otellerimizin en iyi aile oteli ve farklı alanlardaki başarısını Ödüllerimiz sayfasından takip edebilirsiniz.

TUI’nin bu en önemli ödülünü geçmişte kazanan otellerimizi de aşağıda bulabilirsiniz:

 

Papillon Hotels TUI HOLLY Ödülleri

2020: Papillon Zeugma Relaxury, Papillon Belvil
2019: Papillon Belvil
2016: Papillon Zeugma Relaxury
2010: Papillon Zeugma Relaxury
2008: Papillon Zeugma Relaxury, Papillon Ayscha
2005: Papillon Zeugma Relaxury
2004: Papillon Zeugma Relaxury

 

Aileler İçin Papillon Deneyimi

Pek çok farklı yaştaki ve çok dikkat süresine sahip çocukların hepsine birden uygun eğlence ve hizmeti sunmak çok zordur. Farklı yaş gruplarındaki çocuklara sahip aileler için ise hepsinin ortak zevklerine hitap edebilecek uygun bir tatil seçimi yapmak beraberinde büyük zorlukları getirebilir.

Belek gibi  mükemmel bir aile tatili destinasyonundaki 3 oteli ile TripAdvisor en iyi otel listelerine yıllardır sürekli giren otellerimiz yıllardır herşey dahil aile tatilinin Türkiye’deki adresi konumuna gelmiş durumda.

Önceki sene tam 25. yılını kutlayan Papillon Hotels, bugüne kadar Avrupa ve dünyanın pek çok farklı coğrafyasından gelen misafirleri ağırladı. Bungalow tipi Club Room’lar ve Papyland eğlence dünyası gibi çocuklu ailelere hitap eden pek çok yeniliği yıllar içinde hizmete sunan Papillon Hotels, bugün de Papillon Deneyimi başlığı altında aileler ve çocukların bir arada eğlenebileceği pek çok farklı alandaki etkinliği bir arada sunuyor.

 

Papy Kids Sports Academy

Aileler için futbol turnuvalarından yemek yeme yarışmalarına kadar pek çok farklı etkinliğin bir arada sunulduğu 2020 sezonunda Papy Kids Sports Academy‘i de tatil ile sporu ayrı düşünemeyen çocuklar için hizmete alıyoruz. Böylece çocuklar futbol, yüzme ve tenis gibi 3 spor branşında tatilleri boyunca profesyonel eğitmenlerden dersler alarak yaz tatillerini en güzel şekilde değerlendirmiş olacaklar.

Papillon Kids Sports Academy’de grup dersleri ücretsiz olarak farklı yaş gruplarında sabah ve öğleden sonra yapılacak. Siz de çocuklarınızın yaz tatilinde tenisle tanışmasını, yüzmede ilerlemesini veya futbolda takım çalışmasını yaşamasını istiyorsanız hemen şimdi kayıt olun!

 

Papillon Hotels’de Erken Rezervasyon Fırsatlarını Kaçırmayın!

Türkiye’nin Riviera’sı Belek’te bulanan 3 otelimizle 30 yıla yaklaşan turizm yolculuğumuzda her zaman sizler için en iyi hizmeti sunmayı hedefledik ve en iyi aile oteli de dahil olmak üzere aldığımız 100’e yakın ödül ile gururluyuz. Tabii ki bugüne kadar aldığımız ödüller ile yetinmek yerine misafirlerimizin talepleri doğrultusunda sürekli kendimizi yenileyerek ideal bir tatil deneyimi için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Papillon Hotels altın kumsalları, çam ormanları ve muhteşem Akdeniz havası ile aile tatilinin en güzel destinasyonlarından olan Belek’te yıllardır aileler için en ideal tatili sunuyor. Siz de bu yaz sezonunda aileniz ile birlikte en güzel belek aile tatilini yaşama fırsatını kaçırmayın!

 

TripAdvisor En İyi Otel Ödülleri Hakkında

Dünyanın en önemli seyahat platformlarından birisi olan TripAdvisor her yıl düzenlediği Traveler’s Choice Awards ödüllerinde farklı bölgelerin ve ülkelerin top 25 tesisini seçmektedir. Aile, Çift gibi farklı kategorilerden oluşan TripAdvisor en iyi otel sıralamalarında “En İyi Aile Oteli” kategorisinde 2015 ve 2018 yılında olduğu gibi 2019 yılında da ödüller aldık. Papillon Hotels olarak sizlerin yaptığı değerlendirmeler sonucu verilen bu ödüller için siz misafirlerimize ve tüm personelimize teşekkür ediyoruz.

 

TUI Hakkında

Dünyanın en önde gelen turizm grubu olan TUI, 1600 seyahat acentası, farklı coğrafi bölgelere hizmet veren 6 ayrı online portalı, bünyesinde hizmet veren 6 farklı havayoluna ait 150 uçağı, kendi işlettiği veya ortağı olduğu 380 oteli, 18 cruise gemisi ve önemli destinasyonlarda hizmet veren pek çok incoming acentesi barındırmaktadır. 27 milyondan fazla misafire 180 ayrı ülkede hizmet veren grup 2018 verileriyle 70.000’den fazla çalışana sahiptir.

 

TUI Ödülleri Hangi Kategorilerde Veriliyor?

TUI müşterilerinin anket cevapları ile belirlenen ödüller aşağıdaki kategorilerde veriliyor:
– TUI Holly: TUI Holly dünya çapındaki TUI otelleri arasındaki en iyi 100 otele verilen ödüldür. TUI müşterileri arasında düzenlenen anketlere verilen yanıtlara göre 1994 yılından beri dağıtılan bu ödül, TUI’nin en prestijli ödülüdür.
– TUI Top Quality: TUI TOP QUALITY, TUI HOLLY ile birlikte en iyi TUI otellerine verilen bir ödüldür. Bu ödüle layık oteller anketlerde TUI misafirlerinden yüksek puanlar alış ve toplamda 10 üzerinden en az 8.7 puanı tutturmuştur. The TUI TOP QUALITY arması TUI’nin en popüler otellerinin de bir simgesidir.
– TUI Family Champion: Bu ödül aileler için otellere aileler tarafından verilen bir ödüldür. TUI FAMILY Champion ödülü en aile dostu TUI otellerine verilmektedir. Çocuk kulübü, çocuk havuzu veya eğlence alanları gibi kriterlerin ötesinde bu ödül sahibi oteller TUI’nin bu alandaki yüksek güvenlik ve kalite kıstaslarını da yerine getirmiş otellerdir. Bu ödül aileler tarafından anketlerde “aile-dostu” seçeneğini en az “çok iyi” olarak işaretleyip 10 üzerinden en az 8.7 alan otellere verilmektedir.

Bu Yazıyı Paylaş

ENJOY

DİĞER YAZILAR

Papillon Hotels’de rafine anlar. Eşsiz deneyimler için yaratıldı.

DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZ,

Papillon Hotels’in, papillon.com.tr dışında bir web sitesi, aşağıdakinin dışında call center numarası  bulunmamaktadır.

Belirtilenler dışındaki hiçbir call center numarası ve sosyal medya hesabına itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Otellerimize ait sosyal medya adreslerimiz iletişim bölümünde inceleyebilirsiniz.