PAPILLON HOTELS

BLOG HABERLER ETKİNLİKLER

YOGA GÜNLERİ PAPILLON’DA

YOGA Günleri Papillon’da

İyi bir tatilin sadece deniz ve güneşten ibaret olmadığını bilenler için alıştığınız tatillerden çok daha fazlasını sunan Papillon Hotels sizleri farklı deneyimlerle buluşturmaya devam ediyor. Önce Papillon Zeugma’da, ardından Papillon Ayscha’da yapılan Yoga Günleri  11-18 Eylül’de Papillon Belvil’de misafirlerimiz ile buluştu. Sizlerden oldukça yoğun talep gören Yoga Günleri etkinliğimizle 2020 sezonunda da enerjik sabahlarda erkenden kalkıp Akdeniz’in temiz havası eşliğinde Yoga yapmanın keyfine Papillon Hotels’de varacaksınız!

 

Maria Badretdinova İle Yoga Günleri

Tüm Papillon otellerimizde birer haftalık etkinliklerle süren Yoga Günleri’nde yoğa eğitmeni Maria Badretdinova tüm Papillon otellerinin yer aldığı Belek’in eşssiz çam ormanları arasında gündüz ve akşam birer saatlik seanslarda bol oksijenli Yoga seansları hazırladı.

21 Temmuz Dünya Yoga gününde ve Mayıs’tan Eylüle farklı tarihlerde sizlerle gerçekleşen bu etkinliğimizi beğenen Yoga meraklıları için iyi bir haberimiz var. Yoga Günleri yeni sezonda Papillon Hotels bünyesindeki 3 otelimizde yine sizlerle olacak!

 

 

 

 

  • Papillon’da Deneyim Tatili

    Papillon Hotels’de yeni nesil deneyim tatilinin farklı seçeneklerini sunmaya devam ediyoruz. Sağlıklı bir yaşam için Yoga Günleri, kahve hazırlamanın inceliklerini sunan Barista Workshop, ustalarından gastronomi etkinlikleri ve Sushi Master Class gibi etkinliklerimizin dışında çocuklar için de drama okulu, ünlü balet ve dansçılarla dans okulu gibi farklı etkinliklerle tüm sezon boyunca birlikteyiz.

    Siz de bu yeni nesil deneyim tatilinin bir parçası olmak istiyorsanız şimdiden yerinizi ayırtın!

    Etkinliklerimiz Papillon Hotels Instagram’da!

    Papillon Hotels Instagram sayfamızı takip edin! Instagram hesabımızdaki Hikayeler(Stories) kısmında Yoga Days, Kids Dance Club ve Kids Fashion Club gibi etkinliklerimizi bulabilirsiniz.

     

    Yoga’nın Faydaları Neler?

    Yoga hem vücuda hem de ruha hitap eden yönleriyle günlük hayatın stresi ve masa başı işlerinin getirdiği duruş bozuklukları gibi sorunlarla baş etmek için en ideal çözümlerden birisi. Yoga’nın bu ve benzeri faydalarını aşağıda sizler için derledik.

    • Gün Boyunca Nefes Kontrolü
      Yoga’nın sağladığı en önemli faydalardan birisi “farkında olma hali” olarak bilinir. Yavaş yavaş kontrollü nefes alın, meditasyon yapın ve hisleriniz yoluyla vücudunuzun farkına varın. Yoga nefesinizi verimli kullanmayı öğretir, daha az sayıda nefes ile daha fazla oksijenle tanışan ciğerleriniz bundan çok mutlu olacaktır.
    • Odaklanma ve Farkındalık
      Yoga anın farkında olmanızı sağlar. Kendi nefesinizi duyar, kendi vücudunuzu dinler ve o anda nasıl hissettiğinize bakarsınız. Bu yüzden Yoga ile uğraşmaya başladıktan kısa bir süre sonra bilinç seviyenizin ve koordinasyonunuzun arttığını fark edeceksiniz. Bu sayede vücudunuzun ve ruhunuzun sürekli ihtiyaçlarını karşılamaya çalışmak yerine gün içinde kendi işlerinize daha kolaylıkla odaklanabilirsiniz.
    • Stres İle Kendi Temponuzda Baş Edin
      Gününüze tamamen kendinize, iç ruhunuza ayırdığınız 10-15 dakikalık bir seans gün boyunca önünüzde duran stres kaynakları ile çok daha kolay başa çıkabilmenizi sağlayacaktır. Yoga sayesinde tamamen içe döndüğünüz anlar anksiyete ve fiziksel stresi azaltmanıza yardımcı olacaktır. Bunun için her zamankinden 15 dakika daha erken kalkmak ve günün hızlı akışına kapılmadan önce kendi temponuzu oluşturun.
    • Esneklikle Sakatlıklara Karşı Korunun
      Yoga ustalarının zor gözüken duruş ve pozları gözünüzü korkutmasın. Yoga her seviyede katılımıcı için uygun hareketler içerir. Zamanla esnekliğiniz arttıkça günlük hayatta başınıza gelebilecek burkulmalar ve tutulmalara karşı da vücdunuzun güçlendiğini hissedeceksiniz.
    • Duruşunuz Düzelsin
      Günde 8 saat masa başında oturuyor veya saatlerce araba sürüyor ve eve geldiğinizde kendinizi TV karşısında koltuğa atıyorsanız duruş bozukluğu için kuvvetli bir adaysınız demektir. Sırtınızda ve belinizde daha ciddi sorunlara yol açmadan önce gününüzün akışına kısa ama etkili Yoga seansları ekleyerek duruşunuzu ve sağlığınızı koruyabilirsiniz.
    • Güne Gülümseme İle Başlayın
      Çok yoğun bir gün sizi bakliyorsa biraz daha erken uyanıp matınızı serdikten sonra sahip olduğunuz herşey için şükredin. Derin bir nefes alın, kalp atışlarınızı hızlandırın ve artan Serotonin seviyesi ile gününe daha hazır başlayın.

     

    Ziyaret Edin:

Bu Yazıyı Paylaş

ENJOY

DİĞER YAZILAR

Papillon Hotels’de rafine anlar. Eşsiz deneyimler için yaratıldı.

DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZ,

Papillon Hotels’in, papillon.com.tr dışında bir web sitesi, aşağıdakinin dışında call center numarası  bulunmamaktadır.

Belirtilenler dışındaki hiçbir call center numarası ve sosyal medya hesabına itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Otellerimize ait sosyal medya adreslerimiz iletişim bölümünde inceleyebilirsiniz.