SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Gastronomi Keyfi

Herşey Dahilin Ötesine Geçin!

Zengin açık büfe menüsünü, Papillon mutfağının 20 yıllık deneyimiyle sunan Papillon Ayscha, damak zevkiniz kadar, gözlerinize de hitap ediyor.

Şef Yılmaz Turan

Papillon Ayscha Executive Chef’i Yılmaz Turan 1993 yılından beri Papillon Hotels bünyesinde olup 2007 yılında Papillon Ayscha’da Executive Chef olarak görev yapmaya başlamıştır.

Aşçılığın temelinde çok çalışmanın, araştırmanın, kendini sürekli geliştirmenin, yeniliğe açık olmanın yattığına inanan Yılmaz Turan, Türk ve Osmanlı yemekleri ile beraber ızgara lezzetler konusunda Papillon Ayscha’da sezon boyunca workshop çalışmaları yapmaktadır.

A’la Carte Restoranlar

Akşam yemeği:19:00 – 21:30
– Rezervasyon gereklidir
– A’ la Carte kullanımı minimum 7 gece konaklamalarda haftada bir kere ücretsizdir.
– 7 gecenin altındaki konaklamalarda kişi başı ücreti 10 € dur.

A’la carte restoranlarımızdaki randevunuza gelirken lütfen mayo veya deniz şortu giymeyiniz.

Çocuk kabul edilen A’la carte restoranlarımızda onlara uygun çocuk menüleri sunulmakta ve ana restoranda çocuklar için özel çocuk açık büfesi bulunmaktadır.

to-topto-top