SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Gastronomi Keyfi

Herşey Dahilin Ötesine Geçin!

Zengin açık büfe menüsünü, Papillon mutfağının 20 yıllık deneyimiyle sunan Papillon Zeugma, damak zevkiniz kadar, gözlerinize de hitap ediyor.

Şef Fırat Doğan

Papillon Belvil Sous Executive Chef’i Fırat Doğan ve yardımcı ekibinin çoğu üyesi 2000 yılından beri Papillon otellerimizde hizmet vermektedir.

Lisans düzeyinde Kamu Yönetimi, Yüksek Lisans düzeyinde  MBA (İşletme Yönetimi) eğitimi almıştır. Ayrıca Dünyanın en önemli mutfak sanatları okulu olan ‘’Le Cordon Bleu’’ mutfak sanatları enstitüsünden, şefler arasında en prestijli diploma olan ‘’Grand Diplome’’ programını birincilikle bitirerek mezun olmuştur.

Papillon Belvil Hotel’de Executive Sous Chef olarak çalışmakta olan Fırat Doğan iyi derece İngilizce ve Rusça konuşmaktadır. Mesleki Portföyünde; Çin, İtalyan, Meksika, Fransız, Rus, Türk ve Akdeniz mutfağı bulunmaktadır. Ayrıca dünyanın en köklü gastronomi derneği olan Chaine des Rotisseurs‘de “chef rotisseur” olarak üyedir

A’la Carte Restoranlar

Akşam Yemeği: 19:00 – 21:00

  • Rezervasyon gereklidir
  • Misafirlerimiz tatil süreleri boyunca her bir A’la Carte Restoranı bir defa ücretsiz ziyaret edebilir

A’la carte restoranlarımızdaki randevunuza gelirken lütfen mayo veya deniz şortu giymeyiniz.

Ana Restoran yanındaki çocuklara özel Papy Kids Restaurant çocuklar için özel açık büfe yiyecekler sunmaktadır.

to-topto-top