Ünlü Şef Maxim Kopylov İle Gastronomi Günleri

Papillon’da yepyeni tatil deneyimleri  ünlü şef Maxim Kopylov ile bir hafta boyunca süren “Gastronomi Günleri” etkinliği ile sürdü. Lüks bir Belek tatilini ailesiyle yaşamak isteyenler için TripAdvisor’dan “Türkiye’nin En İyi Aile Oteli” ödülllü Papillon Belvil’de Papyland Eğlence Parkı, ince kumlu sahil ve çocuklara özel ayrı Papy Kids Restoran dışında yetişkinler için de çeşitli aktiviteler sizleri bekliyor.

İyi Bir Tatilin Vazgeçilmezi: İyi Yemek!

İyi bir tatil için deniz/güneş/kum üçlemesinin dışında iyi yemeğin de çok önemli olduğunu biliyoruz. Papillon Belvil’de 18 yıldır görev yapmakta olan Le Cordon Bleu grand Dilome sahibi şefimiz Fırat Doğan ve ekibi ile birlikte ünlü şef Maxim Kopylov Ağustos ayında Papillon Belvil misafirlerimizle buluştu. Oldukça yoğun talep gören Gastronomi Günleri etkinliğimizle şef Maxim Kopylov, Papillon Belvil mutfak ekibi ile birlikte siz misafirlerimize iyi bir tabak hazırlamanın ve sunmanın inceliklerini paylaştı.

Maxim Kopylov Hakkında

Şef Maxim Kopylov, Küçükken Ne Olmak İsterdiniz?
Şimdi çok moda oldu ama eskiden bu kadar değildi. Ben plastik cerrah olmak istiyordum ama özel bir şartla: Çocuklar için bir plastik cerrah!

“Çocuk Plastik Cerrahı”, Çok Da Alışılmış Bir Seçim Değil?
Böyle bir arzunun nereden geldiğini bilmiyorum, belki ebeveynlerin tıp ile ilgili olduğu içindir, bilmiyorum. Ama kaderin benim hakkında başka düşünceleri varmış. 1995 yılının Eylül ayında, Moskova’daki Slava saat fabrikasının mutfağında çalışmaya başladım ve iç dünyam alt üst oldu. Tıp, Darwin ve kanın pıhtılaşma eşiği, hepsi uçup gitti ve kütüphanemi, sadece yemek kitaplarından oluşturmaya başladım. Bütün zamanımı yemek yapmaya adadım. Bu zamanlarımı ya ünlü bir aşçının yanında staj yapmak ya da ünlü bir yıldız için hazırlanan kurumsal partilerde görev almakla geçirdim.

  • Moskova’daki ünlü restoranlarda şef olarak çalıştı: “Jimmy’s Pub”, “Expedition”, “Lionheart”, “Vermel”.
  • “Orved” Mutfak Akademisi, Venedik (İtalya) ve Lyon (Fransa) Paul Baucus Enstitüsü’nde yeteneklerini geliştirdi.
  • 2012’den beri WACS’nin (Kategori B) Onaylı bir Hakimidir.
  • Ulusal Aşçılar Birliği mutfak konseyi üyesidir.
  • Rus Mutfak Derneği Üyesidir.
  • 2007’den beri METRO Cash & Carry’in baş danışmanıdır.
  • Çeşitli etkinlik ve uluslararası yarışma ve sergilerde ödülleri vardır.
  • Çeşitli yemek pişirme dersleri ve televizyon programlarını yönetmiştir.
  • 2013 yılında, Yaz Dünya Universiade’ının Kazan’da açılış ve kapanış törenlerinin Marka Şefi olarak görev yaptı.
  • 2014 yılında Soçi’deki “Grand Prix Formula 1” de VIP konuklara hizmet verdi.
  • Bölgesel ürünlerin kullanımına ve hem klasik hem de modern olan çeşitli tekniklerin kullanımına dayanarak kendi tarzını geliştirmiştir.
  • Rus, Fransız ve Akdeniz mutfağında uzmandır.
  • Halen aktif bir şekilde Start up projelerine ders vermekte ve onlara katılmaktadır. İşletmelerin denetimini , çeşitli restoran projelerinin küratörlüğünü ve danışmanlığını yapmaktadır.

Papillon’da Deneyim Tatili

Papillon Hotels’de yeni nesil deneyim tatilinin farklı seçeneklerini sunmaya devam ediyoruz. Sağlıklı bir yaşam için Yoga Günleri, kahve hazırlamanın inceliklerini sunan Barista Workshop, ustalarından gastronomi etkinlikleri ve Sushi Master Class gibi etkinliklerimizin dışında çocuklar için de drama okulu, ünlü balet ve dansçılarla dans okulu gibi farklı etkinliklerle tüm sezon boyunca birlikteyiz.

Siz de bu yeni nesil deneyim tatilinin bir parçası olmak istiyorsanız şimdiden yerinizi ayırtın!

Papillon Hotels Instagram

Papillon Hotels Instagram sayfamızı takip edin! Instagram hesabımızdaki Hikayeler (Stories) kısmında Yoga Days, Kids Dance Club ve Kids Fashion Club gibi etkinliklerimizi bulabilirsiniz.

Ziyaret Edin: