PAPILLON HOTELS

BLOG HABERLER ETKİNLİKLER

OTELLERIMIZ CORAL TRAVEL STARWAY ÖDÜLLERINI KAZANDI

CORAL TRAVEL 2021 STARWAY ÖDÜLLERİ

Papillon Hotels 1 Haziran’da yapılan Coral Travel Starway Turizm Ödüllerinde “World Best Hotels Top 100” ve “World Best Environmentally Friendly Hotels Top 25” kategorilerinde ödüle layık görüldü.

 

 

Papillon Zeugma Relaxury, Papillon Belvil ve Papillon Ayscha dünya genelinde en iyi 100 otel arasında yer alarak bu kategoride ödüle layık görüldü. Aynı zamanda Papillon Belvil ve Papillon Ayscha Çevre Dostu otel kategorisinde ilk 25 arasına girerek ödüle layık görüldü. Papillon Hotels adına ödülleri Satış ve Pazarlama Direktörü Nida Kiraz ve BTD Satış ve Pazarlama Müdürü Olga Bilensir aldı.

Papillon Zeugma Relaxury: World Best Hotels Top 100
Papillon Ayscha: World Best Hotels Top 100, World Best Environmentally Friendly Hotels Top 25
Papillon Belvil: World Best Hotels Top 100, World Best Environmentally Friendly Hotels Top 25

 

Papillon Deneyimini Siz De Yaşayın!

 

Belek Türkiye’nin 5 yıldızlı aile tatili başkenti konumunda. Bu mükemmel aile tatili destinasyonunda bulunan 3 farklı oteli ile Papillon Hotels sizlere gerçek bir herşey dahil deneyimini sunuyor. Belek gibi mükemmel bir aile tatili destinasyonundaki 3 oteli ile TripAdvisor en iyi otel listelerine yıllardır sürekli giren otellerimiz yıllardır herşey dahil aile tatilinin Türkiye’deki adresi konumuna gelmiş durumda.

Villa tatili arayan aileler için 4 farklı villa seçeneği ile Papillon Ayscha ve yıllardır En İyi Aile Oteli kategorisinde ödüller alan diğer otellerimiz ile Papillon Hotels olarak 29 yıldır hizmetinizdeyiz. Farklı büyüklükte aileler ve farklı yaş gruplarındaki çocuklar için herkesin zevklerine hitap edebilecek uygun bir tatil seçimi arıyorsanız sizleri de Papillon Hotels’e bekliyoruz.

Özel Tekliflerimizi İnceleyin

 

14 günden uzun konaklamalar için konuklarımıza sunduüumuz özel hizmetleri ve Papillon Ayscha’daki online villa rezervasyonlarda geçerli özel tekliflerimizi mutlaka inceleyin!
ÖZEL TEKLİFLER

Papillon Hotels’de Ailenizle Muhteşem Bir Belek Tatili

 

Türkiye’nin Riviera’sı Belek’te bulunan 3 otelimizde sizler için her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedefledik. 1992’den beri sizlerle olan yolculuğumuzda Türkiye’nin En İyi Aile Oteli de dahil olmak üzere aldığımız 100’e yakın ödül ile gururluyuz. Siz misafirlerimizin talepleri doğrultusunda sürekli kendimizi yenileyerek ideal bir tatil deneyimi için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Sizleri, çocuklara uygun ince kumlu kumsalları, yemyeşil çam ormanları ve muhteşem Akdeniz havası ile aile tatilinin en güzel destinasyonlarından olan Belek’e bekliyoruz. 2022 yılında da ödül alan tüm otellerimiz yıllardır aileler için en ideal tatili sunuyor. Siz de bu sezonda aileniz ile birlikte en güzel Belek aile tatilini yaşama fırsatını kaçırmayın!

Bu Yazıyı Paylaş

ENJOY

DİĞER YAZILAR

Papillon Hotels’de rafine anlar. Eşsiz deneyimler için yaratıldı.

DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZ,

Papillon Hotels’in, papillon.com.tr dışında bir web sitesi, aşağıdakinin dışında call center numarası  bulunmamaktadır.

Belirtilenler dışındaki hiçbir call center numarası ve sosyal medya hesabına itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Otellerimize ait sosyal medya adreslerimiz iletişim bölümünde inceleyebilirsiniz.