PAPILLON HOTELS

BLOG HABERLER ETKİNLİKLER

PAPILLON HOTELS FIT CLUB ILE SAĞLIKLI VE FIT BIR TATIL

Papillon Hotels’de deniz ve güneşin keyfini çıkarırken aynı zamanda fit kalmak için şimdi çok daha fazla seçeneğiniz var! Papillon Hotels FIT CLUB ile muhteşem bir tatilin keyfini yaşarken Yoga, Pilates, Cardio ve farklı workout seçenekleri ile vücudunuzu ve ruhunuzu zinde tutun.

Sertifikalı eğitmenler eşliğinde verilecek pek çok ücretsiz eğitimin yanı sıra dileyenler için vücut geliştirme, golf ve tenis gibi sporlar için ücretli özel ders seçenekleriyle FIT CLUB spor ile dolu bir tatili size sunuyor.

Ücretsiz Aktiviteler

 

Eğitmenler eşliğinde tasarlanan aktiviteler ile tatilinizi sağlıklı ve fit bir şekilde geçirin.

 

FIT CLUB YOGA & PILATES

Hatha Yoga’dan, Yin Yoga ve Ashtanga Yoga’ya kadar farklı Yoga ve Ball Workout’tan Foam Roll Workout’a pek çok pilates egzersizi sertifikalı eğitmenlerimizle tüm yaz sezonu boyunca sizlerle olacak.

 

FIT CLUB Cardio

 

Zumba

Dünyadaki en yaygın dans-fitness programı olan Zumba, müziğin ritmiyle kalorileri yakmak isteyenler için en ideal programlardan birisi. Kilo vermek dendiğinde ilk akla gelen aktivitelerden olan Zumba’yı Papillon Hotels’de deneyin!

Step Aerobic

80’lerden bu yana popülerliğini koruyan Step Aerobic, dans koreografileri yerine basit merdiven inme çıkma hareketleriyle hızlı kalori yakmayı hedefleyenler için ideal bir aktivite. Henüz tanışmadıysanız Step Aerobic dersleri  FIT CLUB’da sizi bekliyor!

Jumping Fitness

Yeni nesil trend egzersizlerden olan Jumping Fitness’ta trampolin üzerinde saatte 1000 kaloriye kadar enerji harcayabilirsiniz! Yepyeni Jumping Fitness aktiviteleri şimdi Papillon Hotels FIT CLUB’da!

Kangoo Jump

Müzik ve dans eşliğinde özel Kangoo Jump ayakkabıları ile en eğlenceli şekilde egzersiz yapın! Özel ayakkabıları ile Kangoo Jump için sizi bu sezon Papillon Hotels’e bekliyoruz!

 

 

FIT CLUB Aqua Workout

 

Aqua Bike

Havuzda egzersiz bisikletlerini çevirirken hem serinleyip hem de kalorileri yakmaya ne dersiniz? Kaslarınızı şekillendiren ve kalp hızınızı düzenleyen Aqua Bike için ne yüzme ne de bisiklet sürmeyi bilmenize gerek yok. Sadece profesyonel eğitmenlerimizle havuzun ve müziğin keyfini çıkarın!

Aqua Gym

Aqua Gym ile havuzda spor yaparak kaslarınızı geliştirirken, suyun iyileştirici ve ferahlatıcı etkisinden de yararlanın!

Aqua Fitness

Suyun kaldırma kuvveti ve direncini kullanarak yapılan fitness egzersizleri sayesinde diz ve eklemlerinize daha az yük bindirirerek daha yüksek kalori harcatan egzersizler yapın!

Aqua Fit Mat

Yoga ve pilates egzersizlerini su üzerinde yüzen bir matta denemeye ne dersiniz? Denge ve koordinasyonu geliştiren Aqua Fit Mat ile kas reflekslerinizi en eğlenceli yoldan güçlendirin.

Aqua Jump

Normalde trambolinde zıplamak size çok çocuksu gelebilir ama ya size havuzda buna özel tasarlanmış trambolinlerle saatte 1000 kaloriye kadar yakabileceğinizi söylesek? Su içerisinde her kiloda kişinin yapabileceği yepyeni eğlence Aqua Jump’a sizleri de bekliyoruz.

Aqua Pole

Havuz içinde taban sabitlenmiş direkler üzerinde jimnastikçileri kıskandıracak hareketleri yapın.

 

 

FIT CLUB Vücut Egzersizleri

 

Fitness Center’larda vücut geliştirme alanında Türk Milli sporcularından Mustafa Özkan ve diğer spor eğitmenlerimiz eşliğinde tüm vücudunuzu güçlendiren egzersizlerle güçlenin. Lower Body Workout, Abs, Full Body Workout, Circle Workout, Tabata ve Fat Burn gibi pek çok vücut güçlendirici egzersiz sizleri bekliyor!

 

 

FIT CLUB Ücretli Özel Dersler

Yüzme

Yüzme antremanlarına uygun havuzlarda, eğitmenler gözetiminde, farklı stillerde ve her seviyeye uygun egzersizler yapılacaktır.

Tenis

Eğitmenler eşliğinde profesyonel ekipmanlarla her seviyede sporculara uygun tenis dersleri verilmektedir.

Golf

Golf dersleri, Montgomery Golf Sahası’nda bulunan Fit Swing Academy’de TPGA (Türkiye Profesyonel Golfçüler Derneği) sertifikalı eğitmenler tarafından verilecektir.

Vücut Geliştirme, METCON (Metabolic Conditioning) ve HIIT (High Intensity Interval Training)

2005 ve 2007’de Türkiye 3’üncüsü, 2008’de Türkiye 2’ncisi ve 2012’de Türkiye birincisi olan ve 15 yıla yakın süredir Papillon Hotels’de antrenörlük yapan Mustafa Özkan ile vücut geliştirme ve güçlendirme egzersizlerine katılın!

Bu Yazıyı Paylaş

ENJOY

DİĞER YAZILAR

Papillon Hotels’de rafine anlar. Eşsiz deneyimler için yaratıldı.

DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZ,

Papillon Hotels’in, papillon.com.tr dışında bir web sitesi, aşağıdakinin dışında call center numarası  bulunmamaktadır.

Belirtilenler dışındaki hiçbir call center numarası ve sosyal medya hesabına itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Otellerimize ait sosyal medya adreslerimiz iletişim bölümünde inceleyebilirsiniz.