PAPILLON HOTELS

BLOG HABERLER ETKİNLİKLER

PAPILLON HOTELS’DE GOLF ZAMANI

Papillon Hotels’de Golf Zamanı

Papillon Hotels’de yepyeni FIT CLUB bünyesinde sertifikalı eğitmenler eşliğinde pek çok spor dalı ile ilgili eğitimler veriliyor. Yoga, Pilates ve daha pek çok ücretsiz aktivitenin yanı sıra dileyenler için vücut geliştirme, golf ve tenis gibi sporlar için ücretli özel ders seçenekleri de sunuluyor.

Üstelik gençler için Papy Kids Sports Academy’de de FIT CLUB bünyesinde verilen özel dersler de sunuluyor. Tatilde çocuklarınız kontenjana bağlı olarak gruplarla birlikte ücretsiz derslere katılabileceği gibi yüzme, golf ve tenis gibi ücretli derslere katılabilir.

 

Bu Yaz Ailenizle Birlikte Golf Öğrenin!

Ailenizle beraber bir veya birkaç gün boyunca oyunun tüm farklı yönlerine genel bir bakışla oyunun temellerini öğrenmek ister misiniz? TPGA (Türkiye Profesyonel Golfçüler Derneği) sertifikalı eğitmenler tarafından verilen Golf Clinic paketleri ile hep beraber golf öğrenin!

 

Oyununuzu Geliştirmeye Bugün Başlayın!

Her seviyedeki golfçüler için özel olarak tasarlanmış golf kliniklerinden birine katılın ve oyununuzu geliştirmeye hemen bugün başlayın. Her seans, oynarken kullanacağınız çeşitli golf becerilerine odaklanacaktır. Temel bilgileri öğrenmenin yanı sıra, becerilerinizi rahat ve samimi bir ortamda eyleme geçirmek için fırsatlar bulacaksınız.

 

Golf Clinic Nedir?

Golf Clinic, deneyimli golfçüler için ilerlemek istediğiniz kilit noktalar üzerinde çalışma, yeni bağlayanlar için ise oyuna tüm yönleriyle giriş yapmayı sağlayan yoğunlaştırılmış kurslardır. Bu kurslar hem vuruşunuzu hem de stratejik bakışınızı geliştirmenizi sağlar. Deneyimli golfçüler için ara sıra oyununuzu mükemmelleştirmek için bir bu tip yoğunlaştırılmış Golf Clinic’ler her zaman yararlıdır.

 

Golf Clinic Kimlere Uygundur?

Golf Clinic tüm golfçülere uygundur. Katılımcının beceri düzeyine, amacına göre özel tasarlanırlar. Katılmak için herhangi bir üyelik sahibi olmanıza gerek yoktur. Örneğin Fransa’da okul tatillerinde gençler için Golf Clinic’ler sunulmaktadır. Gençlerin kendi yaşıtlarıyla konsantrasyon ve düşünce gerektiren bir sporla eğlenmesi ve stratejik düşünceyi öğrenmesine önem verilmektedir.

 

Papillon Hotels’de Golf Clinic’e Nasıl Başvurulur?

Belek’te bulunan Golf Clinic’lere otelimizdeki misafir ilişkileri departmanı, animasyon departmanı ve FIT CLUB üzerinden başvurabilirsiniz.

 

Golf Clinic Fiyatları Nedir?

Golf Clinic’te fiyatlar katılımcı sayısına göre belirlenmektedir. Tek kişi için 6 saatlik bir Golf Clinic fiyatı 505€ seviyesinde iken 4 kişilik grup veya aile için kişi başı ücret 255€’ya inmektedir. Güncel fiyatlar için lütfen misafir ilişkileri departmanı ile iletişime geçiniz.

Bu Yazıyı Paylaş

ENJOY

DİĞER YAZILAR

Papillon Hotels’de rafine anlar. Eşsiz deneyimler için yaratıldı.

DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZ,

Papillon Hotels’in, papillon.com.tr dışında bir web sitesi, aşağıdakinin dışında call center numarası  bulunmamaktadır.

Belirtilenler dışındaki hiçbir call center numarası ve sosyal medya hesabına itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Otellerimize ait sosyal medya adreslerimiz iletişim bölümünde inceleyebilirsiniz.