Tüm otellerimizde artık kahve keyfinin yeni bir adı var: PA&CO!
Deniz havası eşliğinde, taze çekilmiş kahveler ile hazırlanan birbirinden lezzetli içecekler PA&CO’da sizleri bekliyor.En iyi kahve çekirdeklerinden yapılan leziz kahveler ve baristalarımızın gülen yüzleriyle sıcacık bir kahve deneyimi için sizleri de Papillon Hotels’e bekliyoruz.
PA&CO Coffee House’da Farklı Demleme Teknikleri ile 3. Nesil Kahve Deneyimi
Papillon Hotels misafirlerine kaliteli ve sofistike bir kahve deneyimi sunuyor. Chemex, Syphon, V60, Aeropress, Moka Pot, Cold Brew.. Hangi demleme yöntemini dilerseniz özel kahvenizi o şekilde hazırlayalım.
PA&CO Coffee House’da Dünya’nın Kahvesi
Costa Rica’dan Peru’ya farklı orijinli kahvelerin tadına usta baristalarımızın özel 3. nesil demleme teknikleri ile bakın.
- Costa Rica
- Peru
- India
- Kenya
- Rwanda
Espresso ve Latte Sevenleri De Unutmadık!
Espresso’dan Latte’ye, Cappucino ve Türk Kahvesi’nden Iced Latte’ye en sevdiğiniz kahveleri bir de usta baristalarımızdan deneyin. Kahve sevmiyor musunuz? O zaman nefis demli siyah çayımızın veya bitki çaylarımızın tadına bakın!
PA&CO Papillon Ayscha
Deniz esintileri eşliğinde kahvenizi yudumlamaya ne dersiniz? Papillon Ayscha’da teras kısmındaki PA&CO Coffee House’da eşsiz kahve keyfini yaşayın.
PA&CO Papillon Zeugma Relaxury
Papillon Zeugma Relaxury’de PA&CO Coffe House’da zengin aromalı kahve çekirdekleri barista’larımızın ustalığı ile sizlere sunuluyor.
PA&CO Papillon Belvil
PA&CO Coffe House kahve sevenlerin Belek aile tatilinin adresi Papillon Belvil’deki tatilinin çok daha keyifli geçmesini sağlayacak.
Farklı Demleme Tekniklerinden İstediğinizi Seçin
Chemex
Chemex kahve makinesi, konik huni benzeri boyunlu kum saati şeklindeki bir cam şişeden ve damlama kahve makinesi için kullanılan standart kağıt filtrelerden daha kalın olan özel bir filtreden oluşur. Chemex filtrelerinin daha kalın olan kağıdı, kahvedeki yağın çoğunu emer ve diğer kahve yapma sistemlerine göre daha “temiz” görünen bir kahve yapar. Bu metod kahvedeki acılığı giderirken aynı zamanda kafeini ve aromanın önemli bir kısmını da filtreler.
Syphon
Syphon veya Vacuum Pot olarak adlandırılan bu teknikte demleme ünitesi iki parçalı cam balonlardan oluşur ve alt tarafında bulunan ısıtma sistemiyle çalışır. Hem kullanılan yavaş demleme metodu ve hem de cam malzeme, yumuşak içimli dolgun aromalı bir kahve elde edilmesini sağlar.
V60
1900’lerin başında kağıt kahve filtrelerinin icadı ile yaygınlaşan bu teknik basitçe konik kağıt filtre V60 Dripper adı verilen ve kahvenin koacağı bardağın üzerine takılan bir huniden oluşmaktadır. Bu teknikte kağıt filtre sayesinde kahvenin acı tonları azaltılmış olur.
Aeropress
2000’li yılların başında icat edilen Aeropress elektrikli makinelerin sağladığı 8-9 bar basınç kadar olmasa da elle kullanımda 2-3 bara kadar basınç sağlayabiliyor. Bu sayede sadece 20 saniye gibi bir sürede manule olarak yüksek aromalı kahveler hazırlanabilen Aeropress yeni nesil demleme tekniklerinin gözdelerinden.
Moka Pot
Moka Pot başta İtalya olmak üzere Avrupa ülkelerinde evde kahve demlemek için yaygın şekilde kullanılan, bizim çaydanlıklarımıza benzer alüminyum çift hazneli bir demleme ekipmanıdır. 3-4 dakikalık kaynatma ile yaklaşık 2 bar basınç ile enfes espresso ve cappucino’lar elde edebilirsiniz.
Cold Brew
Cold brew, Cold drip ile beraber soğuk su kullanılarak kahve demleme yöntemlerinden biridir. Soğuk su kahve içerisinde bulunan asitleri çözmediğinden bu yöntem ile düşük asitli ve sıcak yaz günlerinde buzlu içilebilecek serinletici kahveler elde edebilirsiniz.