PAPILLON HOTELS

BLOG HABERLER ETKİNLİKLER

PAPILLON HOTELS’DEN EĞİTİME KATKI

Papillon Hotels Runtalya Maratonu’nda

Bu yıl 17.si düzenlenen Runtalya Maratonu’nda Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) tarafından düzenlenen “Bir Çocuk Değişsin, Türkiye Gelişsin” kampanyasında 960 çocuğun bir yıllık eğitim giderlerine katkı için bağış toplandı. Bu kampanyaya en çok bağış yapan kurumsal bağışçılar sıralamasında Papillon Hotels en çok katkı sağlayan 2. kurum oldu.

 

 

 

Papillon Hotels Koşu Takımı 6500 Çocuğa Eğitim Desteği İçin Koştu

Runtalya 2022’ye Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu sporcuları ile birlikte katılan Papillon Hotels koşu takımı adına bağışlar toplandı. Etkinliğe Papillon Hotels Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Akın da katıldı. Çocuklara Fen, Matematik, Okuma, Bilişim, Sanat ve İngilizce alanlarında bir yıllık eğitim desteği sunmayı hedefleyen bu kampanyaya katkıda bulunmaktan ötürü gururluyuz.

 

 

 

 

TEGV ile Çocukların Geleceğine Destek Olduk

TEGV tarafından 2022 yılı içinde toplamda 6.500 çocuğun bir yıllık eğitim desteği için başlatılan kampanyanın ilk ayağı olan Runtalya Maratonu’nda güzel bir başlangıç yapıldı. Toplamda 960 çocuğa eğitim desteği toplanan Runtalya Maratonu’nda koşucular pek çok çocuğa umut dolu bir gelecek için sağlamak için koştular. Bireysel koşucuların yanı sıra gruplar ve kurumsal destekçilerin de katkısıyla 6 Mart’ta Antalya’da hedeflere büyük oranda ulaşıldı.

 

 

Papillon Hotels 5 Yıldır Runtalya Maratonu’nda

Sosyal sorumluluk bilincinde hem çevre hem de eğitim gibi alanlarda projeler üreten ve destek kampanyalarına katkı veren Papillon Hotels, 5 yıldır Runtalya Maratonu kapsamındaki kampanyalara katılmaktadır. Runtalya dışında Sıfır Atık gibi projelerde de aktif olarak katılan Papillon Hotels Mavi bayrak sertifikası da dahil olmak üzere denizlerimizin ve sahillerimizin temizliğini ön plana alan farklı çevre projelerinde de yer almaktadır.

 

Runtalya Maratonu Hakkında

İlk kez 2006 yılında “Runtalya Uluslararası Antalya Maratonu” olarak start alan ve 16 yıldır aralıksız yapılan Runtalya Maratonu 10K, 10K Takım, 21k ve 42k kategorilerinde düzenlenmektedir. Profesyoneller kadar amatör sporculara da hitap eden Runtalya Maratonu, ülkemizde sezonun ilk yarışı olması ve Antalya’nın elverişli mevsim özellikleri nedeniyle ideal bir maraton koşusudur.

 

Sizler De Bireysel Bir Destekçi Olabilirsiniz

TEGV ile koşarak binlerce çocuğun hayatında fark yaratabilirsiniz. TEGV Yardımseverlik Koşuları sayfasındaki yönergeleri takip ederek kendi bireysel yardım kampanyanızı oluşturabilir, size özel oluşturulan bağış kampanya linkini çevrenizle paylaşabilir, onların katkılarıyla siz de bir fark yaratabilirsiniz!

 

Bir Çocuk Değişir Türkiye Gelişir

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), 1995 yılından bugüne “Bir çocuk değişir, Türkiye gelişir” sloganı ile İlköğretim çağındaki çocuklara okul dışı eğitim desteği veriyor. TEGV, Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) ile olan iş birliği protokolü kapsamında Türkiye genelinde, kendisine ait 22 ilde 8 Eğitim Parkı, 29 Öğrenim Birimi ve 18 Ateşböceği Öğrenim Birimi’yle çocuklara çağdaş bir misyon ve vizyonla eğitim desteği vermeye devam ediyor.

 

Kaynaklar:

[1] https://tegv.org/yardimseverlik-kosulari
[2] https://tegv.org/runtalya-ve-istanbul-yari-maratonlarini-basariyla-tamamladik-sira-simdi-sira-maratonizmirde

Bu Yazıyı Paylaş

ENJOY

DİĞER YAZILAR

Papillon Hotels’de rafine anlar. Eşsiz deneyimler için yaratıldı.

DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZ,

Papillon Hotels’in, papillon.com.tr dışında bir web sitesi, aşağıdakinin dışında call center numarası  bulunmamaktadır.

Belirtilenler dışındaki hiçbir call center numarası ve sosyal medya hesabına itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Otellerimize ait sosyal medya adreslerimiz iletişim bölümünde inceleyebilirsiniz.