PAPILLON HOTELS

BLOG HABERLER ETKİNLİKLER

PAPILLON ZEUGMA’DA RELAXURY FARKI

PAPILLON ZEUGMA’DA RELAXURY FARKI

Papillon Hotels grubunun en iddialı üyesi Papillon Zeugma‘da bu yaz da muhteşem bir tatilin her boyutunu size yaşatmak için en yeni trendleri ve popüler eğlenceleri özel 25. yıl özel etkinliklerimizle birleştiriyoruz!

Anadolu Ateşi gibi dünya çapında ünlü gösterilerden tutun Holi-Fest ve Aqua-Cycling (Su Bisikleti) gibi yeni trendlere kadar pek çok tatilinizde fark yaratacak hizmet RELAXURY farkıyla Papillon Zeugma’da!

Siz de Papillon Zeugma’da lüksün detaylarını bu yaz yaşamak için son fırsatları kaçırmayın!

Özel Anadolu Ateşi Gösterileri

Türkiye’nin en ünlü dans gruplarından olan Anadolu Ateşi bu yaz her Perşembe Papillon Zeugma’da! Antalya’da Aspendos Arena’daki kendi gösteri alanlarında her hafta düzenli gösteri yapan Anadolu Ateşi her Perşembe günü Papillon Zeugma’da!

Holi-Fest & Köpük Partisi Papillon Zeugma Holi-Fest bu yıl da 6 Temmuz’da beyaz renk t-shirtler, renk tozları ve müzik eşliğinde kutlandı! Renklerin uyumunu eğlencenin vaz geçilmez heyecanıyla yaşayan misafirler bu etkinliğin arından köpük partisiyle günün eğlencesine devam ettiler!

Aqua Cycling (Su Bisikleti)

2018’in en yeni egzersiz trendlerinden olan Aqua-Cycling ile havuzun serinliğinden vazgeçmeden sabah egzersizlerinizi animasyon ekibimiz eşliğinde yapabileceksiniz! Aqua-Cycling suyun kaldırma kuvveti sayesinde eklemlere yüklenmeden bisiklet egzersizlerini yapmanızı sağlıyor! Üstelik kan ter içinde kalmak yerine havuzun serinliğini doyasıya yaşayarak!

Beer Garden

Papillon Zeugma’da Relax havuz kenarına konumlanmış olan Beer Garden, tanınmış bira markalarını gün ve gece boyunca tadabileceğiniz rahat bir ortam sunuyor. Farklı ülkelerden bira markalarını bulabileceğiniz Beer Garden lezzetli atıştırmalıkları, orjinal atmosferi ve Relax Havuzun serinliğiyle tüm bira severleri Papillon Zeugma’ya bekliyor.

Bunları Biliyor Muydunuz?

  • Anadolu Ateşi 2001 yılında kurulduğundan bu yana 5 bini aşkın temsilde 45 milyondan fazla seyirciye ulaşmış Türkiye’nin en önemli dans topluluklarından birisidir. Antalya bölgesinde seçkin bazı otellerde yaz sezonu boyunca gösteri yapan, kaynağını Anadolu’nun binlerce yıllık mitolojik ve kültürel tarihinden alan, farklı yörelerden derlenmiş 3 bin halk dansı figürü ve halk müziğini içinde barındıran topluluk 250 kişiyi aşan kadrosuyla dünyadaki de en büyük dans topluluklarından birisi olarak gösterilmektedir. [1]
  • Holi Festivali Hindistan’dan dünyaya yayılmış olan bir festivaldir. Holi Festivali’nin en büyük etkinliği olan Rangwali Holi’de insanlar gulal adı verilen renkli tozları birbirlerine fırlatır. Zararsız gıda boyalarının kullanıldığı bu etkinlik dünya çapında ün kazanmakta olup ülkemizde de farklı şehirlerde yaz aylarında DJ partileri ve konserler ile birlikte düzenlenmektedir.
  • Aqua-Cycling önce Avrupa, ardından Karayipler ve en son Amerika kıtasına yayılan, saatte 800 kaloriye kadar enerji harcamanızı sağlayabilecek ve sakatlanma riski sıradan bisiklet egzersizlerine göre daha düşük olan yeni nesil bir fitness trendidir.

Kaynaklar

[1] Anadolu Ajansı:  https://www.aa.com.tr/tr/kultur-sanat/anadolu-atesi-dunyayi-kendisine-hayran-birakiyor/1231743

Bu Yazıyı Paylaş

ENJOY

DİĞER YAZILAR

Papillon Hotels’de rafine anlar. Eşsiz deneyimler için yaratıldı.

DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZ,

Papillon Hotels’in, papillon.com.tr dışında bir web sitesi, aşağıdakinin dışında call center numarası  bulunmamaktadır.

Belirtilenler dışındaki hiçbir call center numarası ve sosyal medya hesabına itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Otellerimize ait sosyal medya adreslerimiz iletişim bölümünde inceleyebilirsiniz.